fbpx

Lief&Lente pakket

Vier het voorjaar ook bij jouw in de straat!

De zonnige dagen staan weer voor de deur en normaal gesproken is dit juist de tijd voor ontmoeting en gezelligheid. Helaas gooit corona roet in het eten. Extra leuk om dan gezelligheid in straat te halen met het gratis Lief & Lentepakket. Meld je aan als je een Lief & Lente flyer hebt ontvangen!

 

Wat is het Lief & Lentepakket?

Het gratis pakket heeft verschillende leuke items om de buren mee te verrassen. Je kan 3 tot 12 buren blij maken met de items, je bent vrij om zelf te bepalen hoe je het aanpakt. Het pakket bestaat uit:

  • 3 zakjes met chocolade eitjes
  • 3 plantjes in aparte doosjes
  • 3 lente kleurplaten
  • Lief & Lente ansichtkaarten

 

Wie geeft het Lief & Lentepakket?

De Lief & Lente pakketjes worden uitgedeeld om te kijken of er goede contacten zijn in de straat. Stichting Lief en Leedstraten zet zich samen met gemeente Den Haag in om gezellige straten te creëren in de hele stad.
Dat doen we doormiddel van het Lief & Leedpotje, met dit geldpotje kan het hele jaar aandacht worden besteed aan de buren. Lees meer informatie over het Lief & Leedpotje op de website.

Het pakket wordt aan huis afgeleverd door Elze of Sofia, scroll voor foto’s, medewerkers van stichting Lief en Leedstraten. Alle aanvragen voor het Lief & Lentepakket of het Lief & Leedpotje komen bij Elze en Sofia terecht. Wil je het Lief & Lentepakket aanvragen? Vul hiernaast het aanvraagformulier in en je hoort van ons!

Vraag hier het Lief&Lente pakket aan!