De Lief & Leed contactpersonen

Op het kaartje onderaan deze pagina zie je wie de contactpersoon is per wijk.

Nidal al Qaq

Projectleider

06 19 49 88 94 | nidal@liefenleedstraten.nl

Hallo, mijn naam is Nidal Al-Qaq en sinds dag 1 van het jaar 2022 ben ik lid geworden van het trotse team Lief & Leed Den Haag. Ik voel me vereerd om aan dit project te gaan werken en om mensen te helpen die in hun buurt elkaar helpen!
Den Haag is ook mijn stad. ik ben al 23 jaar woonachtig in de stad en voel me nergens anders thuis. Meer dan 20 jaar lang werk ik met nauwe contacten met mensen en dat is juist wat mij een positief en leuk gevoel geeft. Wat ik daarnaast erg leuk vind zijn mijn vrijwillige functies. Zo ben ik de laatste tien jaar actief als vrijwilliger in Scheveningen als volleybaltrainer, coach, teammanager. ik geniet van alles wat met mensen te maken heeft. ik verheug me enorm om de lieve bewoners en gangmakers van Haagse Hout, Laak en Loosduinen te ontmoeten en mijn hulp te bieden aan iedereen die het nodig heeft.

Tot snel.

Sofia Visser 

Directeur-bestuurder

06 11 25 07 33 | sofia@liefenleedstraten.nl

Lief en Leed in Den Haag en Zoetermeer ken ik sinds de start van het project dat is uitgegroeid tot een mooie stichting.
Ik heb altijd met heel veel plezier kennisgemaakt met de nieuwe gangmakers, op bezoek gaan bij de betrokken gangmakers en in elkaar spreken op de Lief en Leed bijeenkomsten. Ik blijf dit doen alleen in mindere mate omdat ik nu ook de rol als directeur-bestuurder heb en hier komt vrij veel administratie bij kijken. Maar je zult mij altijd op de bijeenkomsten blijven zien, tot snel!

 

Igrayne van den Assem

Projectleider

06 57 29 18 21 | igrayne@liefenleedstraten.nl

Hallo, ik ben Igrayne.
Vanaf 2023 mag ik bij de leuke stichting Lief en Leedstraten werken. Al 2 jaar ben ik zelf gangmaker in mijn straat, en vanaf nu mag ik dus de andere kant van Lief en Leed meemaken. Het brengt mij veel positieve kracht als ik bedenk dat ik vanaf nu kan helpen buren in Den Haag te verenigen.
Zelf ben ik geboren in Den Haag, en woon al mijn hele leven in stadsdeel Loosduinen. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man 3 kinderen.

Ik zie ernaar uit jullie snel een keer te ontmoeten en kennis te maken met alle lieve gangmakers die Den Haag rijk is.

Tot snel!

 

 

 

Lisa van Steenis

Financiën en ondersteuner
Stichting Lief & Leedstraten

06 22 28 59 08 | lisa@liefenleedstraten.nl

Lisa is het administratief en organisatorisch brein achter Lief en Leed. De koningin van de facturen, kwitanties, urenregistratie en bloemenbestellingen. Maar daarnaast is ze ook nog eens een hele goede opbouwwerker, met haar beroepsroots in het centrum van Rotterdam, dus kun je haar ook tegenkomen bij huisbezoeken en evenementen!
 
Lisa is de oudste, maar ook absoluut de meest avontuurlijke van het team. Fietsen in Suriname of op haar offroadmotor door Engeland, niets is haar te gek. En als klap op de vuurpijl steelt ze ook nog eens de show in het leukste ukeleleorkest van Dordrecht!

Nander Krapels

Projectleider

06-10392211 | nander@liefenleedstraten.nl

Mijn naam is Nander Krapels en ik ben sinds 2023 met veel trots en plezier begonnen als projectleider bij Lief en Leedstraten. Samen aan een betere buurt werken is waarvoor ik het doe.
Ik kan dan ook niet wachten om jullie (de gangmakers) te ontmoeten!
Het welzijn van mensen heeft mij altijd getrokken, ik sta elke dag met plezier op omdat ik weet dat ik samen met jou in gesprek kan gaan over jou en jouw buurt. Mijn passie haal ik uit het goede in de mens, het is erg motiverend om buren actief voor elkaar bezig te zien.
Toen ik ooit als opbouwwerker in het welzijn begon, kwam ik erachter dat er zoveel mensen zijn die iets willen doen of zijn voor hun buren en dat ik daar mijn werk van mag maken is een droom die uit komt!
Zelf woon ik Rijswijk samen met mijn vriendin, maar ik heb ook vele jaren in Den Haag gewoond en gewerkt en ken het dan ook erg goed. Mijn persoonlijke interesses zijn: gezondheid, sport, lezen, sociale wetenschappen, gamen en voeding.
Ik kan niet wachten om jullie de nieuwe en ervaren gangmakers te ontmoeten.