De Lief & Leed contactpersonen

In Den Haag zijn er vier contactpersonen, die ieder een deel van de stad vertegenwoordigen. Hier stellen zij zich voor.

Shalini Jhinnoe 

Contactpersoon voor
Loosduinen, Segbroek, Centrum en Laak 

06 10 39 22 11 | shalini@liefenleedstraten.nl

Dag lieve gangmakers! Mijn naam is Shalini en ik ben vanaf het begin van dit mooie initiatief nauw betrokken als projectleider en dus ook als aanspreekpunt voor de wijken Bezuidenhout-West, Transvaal en Bouwlust. Hier komt een verandering in!  Door de mooie stijging van het aantal Lief& Leedstraten in Den Haag ben ik vanaf dit jaar de projectleider in de stadsdelen Centrum, Loosduinen en Segbroek! Dit betekent dat ik vanaf nu het aanspreekpunt ben voor alle Lief & Leedstraten die actief zijn in deze drie stadsdelen. Twijfel je toch of je nou wel of niet onder een van deze stadsdelen valt? Maak je niet druk! Ons team zorgt ervoor dat je bij de juiste contactpersoon terechtkomt! Ik ben altijd wel in voor een babbel! Vaak zijn mijn telefoongesprekken zo gezellig met gangmakers dat de tijd gewoon voorbij vliegt. Mocht je mij nog niet kennen of mocht je vragen over mij hebben? Je kunt mij goed bereiken via WhatsApp en anders ben ik maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch of via de e-mail bereikbaar! Op naar een nieuw jaar met gezellige activiteiten in de straat, het leggen van nieuwe contacten met buren, elkaar inspireren en enthousiasmeren en vooral belangrijk dat we dit op een gezonde en veilige coronaproof manier doen! Tot snel!

Sofia Visser 

Contactpersoon voor
Leidschenveen-Ypenburg

06 11 25 07 33 | sofia@liefenleedstraten.nl

Al sinds de start van Lief&Leed ben ik langs deuren geweest en potjes langsgebracht. Het is super leuk om te zien hoe Lief&Leed begon met een tiental straten, naar nu meer dan 200 straten. Elke straat is echt heel anders en in zo een grote stad wordt vaak niet gezien hoe gezellig het is in straten, buurten en wijken. Dit vind ik nog het allerleukst aan Lief&Leed, dat je alle leuke, lieve en gezellige mensen uit de stad leert kennen en ze ook laat samenkomen. Ik heb bijna over de hele stad Lief&Leedpotjes langsgebracht en vindt het nog steeds leuk om iedereen te spreken uit de verschillende wijken. Maar omdat het aantal straten zo snel groeit, blijf ik het contact houden met de gangmakers uit de stadsdelen Laak en Leidschenveen-Ypenburg. Maar iedereen kan me blijven bellen of appen voor een vraag!
Nieuwtje over mezelf? Ik woonde mijn hele leven in Enschede en nog niet zo lang in Den Haag. Mede door Lief&Leed heb ik de stad heel snel, heel goed leren kennen en ben ik me er gemakkelijk thuis gaan voelen. 

Nidal al Qaq

Contactpersoon voor
Haagse Hout

06 19 49 88 94 | nidal@liefenleedstraten.nl

Hallo, mijn naam is Nidal Al-Qaq en sinds dag 1 van dit jaar ben ik lid geworden van het trotse team Lief & Leed Den Haag. Ik voel me vereerd om aan dit project te gaan werken en om mensen te helpen die in hun buurt elkaar helpen!

Den Haag is ook mijn stad. ik ben al 23 jaar woonachtig in de stad en voel me nergens anders thuis. Meer dan 20 jaar lang werk ik met nauwe contacten met mensen en dat is juist wat mij een positief en leuk gevoel geeft. Wat ik daarnaast erg leuk vind zijn mijn vrijwillige functies. Zo ben ik de laatste tien jaar actief als vrijwilliger in Scheveningen als volleybaltrainer, coach, teammanager. ik geniet van alles wat met mensen te maken heeft. ik verheug me enorm om de lieve bewoners van Haagse Hout te ontmoeten en mijn hulp te bieden aan iedereen die het nodig heeft.

Tot snel.

Jolanda Luetteke

Contactpersoon voor
Escamp en Scheveningen

06 57 29 18 21 | jolanda@liefenleedstraten.nl

Hallo lieve buren,

Sinds 7 jaar woon ik met veel plezier in Den Haag en heb al in zes verschillende wijken gewoond (tijdens mijn studie zat ik elk half jaar ergens anders op kamer). Ik houd van deze stad waar zo veel verschillende mensen uit verschillende culturen leven. En ik kijk ernaar uit om met Lief & Leed de mensen die hier wonen nog beter te leren kennen en samen voor een gezellig en lief Den Haag te zorgen. Een stad waar wij naar elkaar omkijken, gemeenschapsgevoel en positieve energie ervaren en allemaal, groot of klein met veel plezier wonen. Bel of app mij bij vragen en inzichten. Ik hoor graag van je!

Nog even over mij: In mijn vrije tijd doe ik graag aan Yoga, zoek met mijn kinderen de natuur in de stad op en spreken we thuis Nederlands, Duits, Engels en Turks.

Shakira van Steenis 

Directeur
Stichting Lief & Leedstraten

06 24 27 19 07 | shakira@liefenleedstraten.nl

Stichting Lief en Leedstraten voert de Lief en Leedaanpak uit in Den Haag en vanaf 2020 Zoetermeer. Een Lief en Leedstraat is een straat waar men naar elkaar omkijkt, waar je je nooit alleen voelt en waar niemand buiten de boot valt. Het Lief en Leedpotje helpt daarbij!