fbpx
Selecteer een pagina

De Lief & Leed contactpersonen

In Den Haag zijn er drie contactpersonen, die ieder een deel van de stad vertegenwoordigen. Hier stellen zij zich voor.

Shalini Jhinnoe 

Contactpersoon voor
Centrum, Loosduinen en Segbroek

06 10 39 22 11 | shalini@liefenleedstraten.nl

Dag lieve gangmakers! Mijn naam is Shalini en ik ben vanaf het begin van dit mooie initiatief nauw betrokken als projectleider en dus ook als aanspreekpunt voor de wijken Bezuidenhout-West, Transvaal en Bouwlust. Hier komt een verandering in!  Door de mooie stijging van het aantal Lief& Leedstraten in Den Haag ben ik vanaf dit jaar de projectleider in de stadsdelen Centrum, Loosduinen en Segbroek! Dit betekent dat ik vanaf nu het aanspreekpunt ben voor alle Lief & Leedstraten die actief zijn in deze drie stadsdelen. Twijfel je toch of je nou wel of niet onder een van deze stadsdelen valt? Maak je niet druk! Ons team zorgt ervoor dat je bij de juiste contactpersoon terechtkomt! Ik ben altijd wel in voor een babbel! Vaak zijn mijn telefoongesprekken zo gezellig met gangmakers dat de tijd gewoon voorbij vliegt. Mocht je mij nog niet kennen of mocht je vragen over mij hebben? Je kunt mij goed bereiken via WhatsApp en anders ben ik maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch of via de e-mail bereikbaar! Op naar een nieuw jaar met gezellige activiteiten in de straat, het leggen van nieuwe contacten met buren, elkaar inspireren en enthousiasmeren en vooral belangrijk dat we dit op een gezonde en veilige coronaproof manier doen! Tot snel!

Sofia Visser 

Contactpersoon voor
Laak en Leidschenveen-Ypenburg

06 11 25 07 33 | sofia@liefenleedstraten.nl

Al sinds de start van Lief&Leed ben ik langs deuren geweest en potjes langsgebracht. Het is super leuk om te zien hoe Lief&Leed begon met een tiental straten, naar nu meer dan 200 straten. Elke straat is echt heel anders en in zo een grote stad wordt vaak niet gezien hoe gezellig het is in straten, buurten en wijken. Dit vind ik nog het allerleukst aan Lief&Leed, dat je alle leuke, lieve en gezellige mensen uit de stad leert kennen en ze ook laat samenkomen. Ik heb bijna over de hele stad Lief&Leedpotjes langsgebracht en vindt het nog steeds leuk om iedereen te spreken uit de verschillende wijken. Maar omdat het aantal straten zo snel groeit, blijf ik het contact houden met de gangmakers uit de stadsdelen Laak en Leidschenveen-Ypenburg. Maar iedereen kan me blijven bellen of appen voor een vraag!
Nieuwtje over mezelf? Ik woonde mijn hele leven in Enschede en nog niet zo lang in Den Haag. Mede door Lief&Leed heb ik de stad heel snel, heel goed leren kennen en ben ik me er gemakkelijk thuis gaan voelen. 

Elze Mergler 

Contactpersoon voor
Escamp, Scheveningen en Haagse Hout

06 57 29 18 21 | elze@liefenleedstraten.nl

Hallo allemaal ik ben Elze Mergler en ik mag het team van Lief & Leed sinds een half jaar versterken. Hiervoor heb ik voor een soortgelijk burenproject in Rotterdam gewerkt. Ik heb ooit gestudeerd in Den Haag en daarna twee jaar in Moerwijk gewoond. Extra leuk dat dit nu een van mijn nieuwe wijken is want voor de stadsdelen Escamp, Scheveningen en Haagse Hout ben ik vanaf januari de contactpersoon. 

Het allerleukste aan dit werk vind ik dat je mensen kan helpen die vervolgens elkaar helpen. Een gangmaker zet zich uit eigen motivatie in voor de buren uit zijn of haar straat. En dit geeft zo’n enorme positieve energie, daar wordt ik heel blij van! 

Wat is nog meer leuk om over mezelf te vertellen? Ik ben in het bezit van mijn groot rijbewijs omdat ik met mijn vriend een vrachtwagen omgebouwd heb tot camper. Hier gaan we af en toe mee op vakantie en mijn favoriete land om er mee in rond te reizen is Marokko.