Het Willem Dreespark aan de rand van Moerwijk wordt gekenmerkt door 3 enorme flats. Dit is het terrein van gangmaker Maya: “Sinds mijn kinderen volwassen zijn en ik niet meer voor hen hoefde te zorgen ben ik gaan zorgen voor mijn buren. Er wonen hier ontzettend veel ouderen. Vaak koken we voor hen en brengen we eten rond en maak ik even een praatje.” Maya is samen met haar buren al langer actief maar sinds 1,5 jaar hebben zij ook een Lief en Leedpotje. Nu heeft zij een straten activiteitenbudget van Fonds 1818 aangevraagd zodat zij een keer soep rond kan brengen bij de ouderen die in de flats wonen. Ook hebben zij alle bewoners op Valentijnsdag een roos gegeven. Maya: “Ik doe dit met mijn hart, ik zou niet anders kunnen. En ik kan niet zonder het team van buren waarmee ik alles bedenk en uitvoer.”